Книга 44

 

 

1696  31.01.2015 Сън за великана и водопада 08:46 от Б.Н. Преди доста години, скъпоценний Н., ти разказвах един мой сън. В него един великан стоеше до висок, идещ от небето водопад, а аз отивах да пия оттам вода. Оградката, която ме делеше от во-допада и исполина, бе на височината на коленете - лесно се пре-крачва, но предпочетох да ми я даде този, който директно черпи от Източника. Така и теб като срещнах, веднага направих аналогия със съня и реших, че ти си човекът, който ми дава вода, защото аз съм забравила как сама да пия от Там. После видях как са наредени какви ли не съдове по пътя ми - от малки бурканчета, до най-различни купички, шишенца... От всички пих вода, но все жадна ходех. Та писмото ми е за да изразя благодарност за всичко, което направи за мен; за Словото, което свали и предаде на хората; за това, че и мене пои и храни тези години.

 

 

        Днес приеми от моята малка купичка благодарност и благоговение пред извършеното ти Дело, за благоволението ти да ме поведеш за ръка и да ме заведеш по Чистия и Тесен Път. Моя милост се застъпва за тебе и моли Господа да стоиш още дълги години на земята до Големия Водопад, защото има безкрайно много жадни, които сами не могат да пият Вода. Не ти пиша дълги писма, но ненаписаното блика за теб с всичка сила! Прегръщам те.

 

1697  31.01.2015 Архетипните сънища и преживявания са незабравими! 21:15 от Б.Н.  Архетипните сънища и преживявания са незабравими!

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.