Книга 42

 

 

       1482  30.06.2014 Емоционален човек – ЖИВ човек 09:19:42 до Р.В От писмата ти досега харесвам най-много това,  че си искрена и много емоционална, което липсва на повечето хора, които познавам. Това означава, че си ЖИВ ЧОВЕК! Така ставаш много по-близка на душите, които са подобни на тебе, не си някакъв горд и недостъпен истукан - протягаш ръка за приятелство.

                 Задаваш ми и един много важен въпрос, който винаги е стоял пред мене като неразрешим. И досега бих се чудил какво да правя, ако няколко души едновременно искат да съм с тях и да им помагам... Доскоро се разкъсвах от тия дилеми, понеже "рибешката" душа (такава зодия съм) никога не може да изпълни опита с двете цветя, едното от които да се полива и обича, а другото не или по-малко, за да се видела разликата...

            Представял съм си един фантастичен модел, недостъпен за хората на този век и сигурно в още много векове напред - да си живеем в истинска комуна и всеки да се грижи за всички, без хората да се ревнуват и да теглят чергата към себе си. Като осъзнах, че това е невъзможно, в момента практикувам единствената етична позиция, която ми е достъпна - живея сам. От всички опити за тандеми досега все още капе кръв, въпреки че са останали и някои вечни сияния.

 

       1483  30.06.2014 Ученик в Школата на Бялото Братство 11:58:29 от Р.В. За мене е голяма чест да те познавам, макар и виртуално! Да общувам с мъдрец, с един от пророците на нашето съвремие, си е направо благословение! Винаги съм се чувствала недостойна да общувам със свети хора. Но винаги съм се смятала за хубав човек, а сега може да ти прозвучи и нахално: за... Ученик в Школата на Бялото Братство!

 

       1484  01.07.2014 Хората на Шестата раса и Епохата на Водолея 07:29:55 до Р.В.: Оказва се, че ти си от хората на Шестата раса и Епохата на Водолея, но си мислиш, че си била грешна. Цялата светиш и с миналото си, а не само сега и в бъдещето! 

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.