Книга 42

 

1462  27.06.2014 Дълбоко, красиво, истинско, толкова близко! 19:17:43 от Р.Л. - още по повод на "Нищите духом": Eто това е! Това си ти - или Елма говори чрез теб?... Дълбоко, красиво, истинско, толкова близко! Сложих си го в папката с твоето име, а до края на вечерта ще го препрочета поне още веднъж. Благодаря!!!

 

1463  27.06.2014 Знаех, че ти ще го разбереш и почувстваш най-добре 2014,  Юни 27 20:39:40 до Р.Л. - Да, аз знаех, че ти ще го разбереш и почувстваш най-добре. Надявам се - и Й. и още един приятел, защото малцина биха го разбрали тъй дълбоко. Ти си импулсаторката на този текст, без теб нямаше да се роди (Р. е импулсаторка и на други подобни текстове)

 

1464  27.06.2014 Ти си от най-дълбоките и чисти води на тази земя 20:27:58 на Р.Л. Ти си от най-дълбоките и чисти води на тази земя,  затова такова нещо ще е понятно за духа ти. 

 

1465  27.06.2014 Един неописуемо красив и пълен с благост свят 21:28:43 от Р.Л. Благодаря ти! Точно в този мо­мент толкова имах нужда от добра дума! И тя дойде.

            Ще ти споделя нещо лично. През лятото, по време на една медитация, водена от Сал Ракели, след излизане от нашата планета и потъване в един неописуемо красив и пълен с благост свят, трябваше да видим водачите си. Аз видях 4-5 души - всички много слаби и високи, облечени в дълги сиви раса с качулки, които скриваха лицата им. Усетих любовта им, съпричастността им към моето същество. Много се развълнувах и дълго време не можех да си обясня това, че останаха скрити, пък и расàта им бяха с цвета на неопределеността. После го забравих.

            Днес в нета четох за една рускиня, чиито канали са се отворили - и тя, по снимка, на която фокусът трябва да са очите, може да каже откъде идваш. Но съветваше нас, читателите, да прочетем вече направените разкрития, които бяха буквално в няколко изречения, и ако усетим някъде повишаване на вибрациите, значи сме от това място. Прочетох 5-6 - нищо: странни и далечни... Докато стигнах до онези същества, които идват от слънчева система, създадена от високи цивилизации чрез отделяне на своя енергия. Тази цивилизация преминавала развитието си на система от слънца в близост до нашата галактика. По външен вид тези същества напомняли богомилите. Няма случайности - отвътре ми затрептя, направо запърха, озарих се с дълбока вътрешна усмивка. Свързах образите, които видях в медитацията, с представата си за богомилите. И още, че Светлана и светлина имат само една буква разлика, пък и Ориандра носи светлината в името си. Помис-лих си, че може би моите братя и сестри са именно от тази ци-вилизация, затова и така ме тегли към слънцето, слънчевата пътека в морето, огряните от слънцето листа в гората... Може би не значи нищо, но имах нужда да ти го споделя. Защото често се чудя как да се справя с неприемането на грубостта от най-близките. Сигурна съм, че светлината в мен ще ми помогне да превъзмогна личното си недоволство и да не се наранявам от грубости. Благодаря ти, ако си изчел всичко това. Беше спонтанно, но нали съм същество на импулса, вярна съм на себе си. 

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.