Книга 8

25.02.122(1986)г.
София-Изгрев

ЗА ХРАНЕНЕТО НА БЕБЕТАТА

ЖЛО / МВП (Молдóн)По възможност - от частно стопанство, но принципно намалете по-токсичните - яйцата, кашкавалът, маслото. Ако слушате Мене, яденето на пресни плодове и зеленчуци с мляко - първо кисело, а после прясно; сирене, обаче по-рядко; и пастети от извара (обезсолена, но със сол на вкус, а може и подсладена) - това е най-доброто. Зехтин.
Този дух няма да мине без тръшкане, ако го оставите на "празни ясли" - т.е., на суровоядна храна... То меченосецът си иска и “кръвнинката” - без нещо животинско няма да се мине... Важното е, че не го захранихте отначало с това, с което хранят развалящите се деца - туй са безогледните хумáни, храни от магазините за бебета, ранното прояждане на продукти, мръсни с химикали и животински мазнини. Настоявам за всякакви видове картофени пюрета, също - неизменно - плодови пюрета, но приготвени прясно и не през метални машинки. Обривът е неизбежна реакция срещу химията навсякъде в храните. Той минава по-леко - други бебета направо си взимат дърмите и заминават...
Това кутии, това пакетчета, това бурканчета, яжте си ги вие сами - по-добре ще е от другите ви боклуци...
Храните трябва да бъдат пресни, та даже и житото смелете в момента, щом не може да мине без мелене.

- Овесени ядки?

Пълен картбланшА що се отнася до месото - хранете го с месо, после си го лекувайте, ама Мене няма да ме питате как...
С Е. ще се разправям по специален начин, ако се меси на А. в това или онова. Бог е оставил такива ангели, такива светии, гении и праведници в ръцете на пъкъла, т.е. на простите им съвременни майки, и не се безпокои, понеже има закон: пъкленото ще си иде у пъкъла, а силното ще получи от пъклените условия само подем да се изтръгне от тях - със силата на самия пъкъл.
Искам да кажа, че ако един Мой син е бил хранен неправилно и третиран зле през детството, то той ще развие неимоверна омраза към майка си, към обществото, към хората, въпреки че се нарича “Мой син” - това ще му бъде задачата. Аз имам синове, които сриват всичко около себе си, та дори и тия, които са ги въздигнали. У други става трансформация: полученото животинско начало от храната през детството и младостта се превръща в устрем към Бога, много по-мощно от наследствените вегетарианци. Така че, Бог състрадава, мъчи се заедно с измъчваните, не е съгласен с вашето туземно ядене на убити животни и растения, обаче свободата - това е закон. Ако един дух е ял мърша 300 прераждания, той 300 пъти ще се види в огледалото на какво прилича в невидимия свят, когато се връща и, най-после, на 301-я път, още като бебе ще повръща всяка гнусотия, която му пъхате в устата.
Щом приема гадости някое бебе, щом не се разболява от месото, яйцата и пр., то или е Победител, или е от преизподнята - всичко изгаря... Ала посмеете ли да тъпчете невинното с мърша, а после с антибиотици - не знам с колко прераждания се увеличава кармата ви! Това е забрана! Да, забрана! Но Аз имам право да издавам забрани, а не вие. Само вие сте ония, които, когато родите, имате право с нокти и зъби да пазите детето от влиянието на ада! Но спорът с майката - онази, която го е родила - означава да се спори с кармата на детето. Та и да надмогнете в такъв спор, и да наложите своето, та било и чистата истина, може да се подобри здравето на един такъв дух и по този начин да не го спъне в бъдещите злодеяния, които е замислил. Правете добро само тогава, когато ви молят за това или когато не знаят, че правите - но добро насила е, на практика, ритане срещу ръжена. Тогава недейте се оплаква, в далечно бъдеще, когато свинете ще се обърнат срещу вас и ще ви кажат: "Защо ни тъпчú някога с бисери, а не с помия?".
Това, което е най-ценното в бавната ви еволюция, е самостоятелното решение, личното узряване на вкуса,независимото правене на избора, вътрешната, естествена спирачка към едно и отваряне за друго. Този плод но Битието зрее с милиарди години - и природата ги хвърля; но ако не се откъсне навреме, това е престъпление номер едно. Учете се да помагате назрели плодове, на зрели души да намерят пътя към вечния живот, а незрелите огрявайте отдалече, като слънцето. И, също като слънцето, не се тормозете ако те са още откъм сенчестата страна.
Тъй стоят нещата.           

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.