Книга 44

 

 

1725  14.03.2015 Учителят е загрижен за Словото. 08:14:37 до З.Р., в отговор на молбата й за тълкуване на неин сън с Учителя, който бил доста разтревожен и й заръчал да вземе два хляба: Той е изиграл ролята на безпокоящ се за Класическото и Новото Слово и ти ги поверява да ги спасяваш. Кажи ми: кой друг, освен теб, обработи толкова много текстове и от двата вида? Само Н. те следваше по петите!

 

1726  14.03.2015 Чудеса, изцеления и щастие, когато не лъжем Бога 15:19 до И.Т. Ако е дошъл моментът да минем над Ниагара по въже, а ние не смъкнем раниците си, загубени сме. А сега е точно такъв момент - не само астрологически. За мене и астрологията, и интернет, и още няколко важни за мен неща досега бяха доста тежки "раници", макар че им се наслаждавах. При това имаме солиден опит от миналото: при всички случаи, когато сме прекъсвали дистанционните и опосредствани контакти, мигновено са се възбуждали "чудесата" - изцеления, оправяне на заплетени ситуации, изпълняване на най-съкровени желания. И наистина, Контактът не е прекъснал, продължава интензивно само при разговори и срещи "на живо". С това иска да ни се каже нещо. Аз един ден най-после прекъснах, макар и след сериозни "контрибуции", но приятелите, които продължиха, не само че също преживяха ред несполуки и неприятности, но и се отплеснаха в кармични отношения с учения и хора от други еволюции, с които тепърва им предстои да имат проблеми. Нов курс на така наречената "ПКВ" – Програма за Корекция на Вкуса. А редките случаи, когато някои послушаха и направиха своя избор да се срещнат (и срещат) реално с определени хора, възбуждат незабавно благоприятното изпълнение на мечтите и най-добрите им намерения. Бих разказал за тия случаи, но "Законът", т.е. това ново положение ме заставя дори и в имейли до любими приятели да бъда по-кратък, защото и това ми се "лепва". Дойде времето да общуваме телепатично и даже с телепортиране, което не се случва за пръв път в историята на човечеството. Техническите средства наистина са "патерици", които блокират тия ни способности.

       А иначе си оставам с най-добри чувства към теб и други приятели, които усещам близки духовно. И ти желая най-хубавото, за което копнее душата ти, да ти се случи, т.е. ДА ГО СЛУЧИШ! Ако хората до теб са на твоето еволюционно ниво и от твоето Ято, нищо по-лесно от това!

 

1727  15.03.2015 Копнея да беседвам по тези важни и дълбоки теми. 20:43 от И.Т. За мен също личният контакт е много много по-важен и наистина очаквам с нетърпение да се отдаде възможност да Те посетим. Копнея и имам нужда да беседвам и да слушам по тези важни и дълбоки теми. . . За да бъде и да се случи онова, което е най-добро! 

 

1728 15.03.2015 Кога срещаш самия себе си в друго тяло. 06:26 до М.В.: Много интересно! В отговор на писмото му: "Нещо, което си струва да си припомниш в деня на НОВОРОЖДЕНИЕТО СИ - сигурен съм, че малко същества на земята биха го разумяли това, кога срещат самия себе си в друго тяло!” (В запазената кореспонденция не става ясно какво е било изпратено от М.В. на Н.)

 

1729  15.07.2014 Най-необикновеното същество. 16:24 от Б.Е. Ти си най-необикновеното същество, облечено в тяло, което съм срещала; и не ти пожелавам нищо, защото ти имаш преизобилно от всичко; а което още нямаш, ще ти се даде на нужното време! Целувам те най-нежно!

 

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.