Книга 32


13.VIII.135(1999)
Бургас - Изгрев

НОВИЯТ НЕБЕСЕН РОД


Диана Вандерберг, Холандия
Космическото Дърво на Живота (1976)

16 Jul 1999 19:43:21

 "Здравей, …!
Вчера, в I лунный день, в лунный час мне приснился сон, что я получила от тебя письмо. Вынув письмо из конверта, вдруг увидела, что оно выглядит как небольшая книга, которая становилась толще, по меpе чтения. Я открыла наугад - на странице были наклеены напечатанные ярко-синим шрифтом твои стихи и отрывки из осияний под разными псевдонимами. В сильном волнении, я перевернула страницу и увидела странную разноцветную схему и текст, в котором говорилось обо мне и об А.; были названы имена (свое я не запомнила, а его узнала по имени из Ж.Л.О.), галактики, звезды. Схема была похоже на генеалогическое древо.

Плача от волнения и предчувствия, я листала страницы. Так же было сказано и о К., и о тебе, и еще что-то. По ходу чтения, все имена вдруг вспыхивали, высвечивались яркими, лучистыми красками, искрясь и сверкая, словно вода на солнце. Я искала о тебе.

Это было потрясающее ощущение восторга, чуда, нежности!"

- Може ли да се надяваме за коментар от нашия Приятел: какво искат да кажат на Г. от Москва чрез този сън - и въобще само сън ли е било това?


16,34
            - Имената на избраните са написани в Кристалната Книга на Небето и на Земята! Вие, които се лишавате от всичко и страдате заради Словото, вярвайки в него безпрекословно, няма повече да живеете в старите предели. Жертвите ви са написани не само с букви, но и с жива Христова кръв в аналите на Битието.

          Ето защо ви давам пълна свобода от сега нататък да правите каквото си искате: и да е имало дългове, отпадат. Ето как се отблагодарява на приятелите си онзи, който има силата да раздава живот и амнистии!

          Наслаждавайте се на плодовете на живота с пълна сила и раздавайте и вие свобода и щастие, според мярата на отделните човешки сърца, повярвали във вас и чрез вас в мене – в онзи, който раздава милости и неочакваности.

          Вие и новите души, които ви обичат и любят, ставате родоначалници на Новия Небесен Род!

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.