Книга 44

 

 

1760  20.04.2015 И не греши повече да мислиш, че си грешна! 19:19 Ти си алохим и серафим, подържаш Битието с див стремеж към мъдростта и свободата и с безогледна любов. Чиста си и си оставаш чиста като капка роса Божия. Ти си изкарала безброй грешници от ада с любовта и прелестта си, свалила си безброй дефектни ангели от небесата на земята, за да проумеят че са нечисти и горди. Бъди вярна на себе си - и Бог ще е винаги с теб. Именно за теб и сестрите ти по ранг важи репликата на Христос в "Евангелие на Мария Магдалина": И не греши повече да мислиш, че си грешна! Дясната част на думите Му е премахната от Черната ложа и това е родило безброй черкви, болести, лудници, престъпления и инквизиции.

 

 

1761  31.07.2014 Аз винаги, винаги, абсолютно винаги съм себе си. 22:44 Слушам те с интерес - кое е това важно нещо, което искаш да ми кажеш. Основният проблем е, че аз винаги, винаги, абсолютно винаги съм себе си, не робувам на нищо и никого, нямам и никакво намерение да се променя. А Небесата винаги са ме обичали, затова са ме дарили с толкова много земни и неземни блага, които на драго сърце бих дарила само за миг истинска любов. Искам да знаеш, че както е известно, аз ОБИЧАМ любовта, но НИКОГА в настоящия си живот не съм правила нещо по задължение, под въздействието на материални подбуди или без сърцето ми да припознае сродността. Както предполагам, знаеш, че женската същност зарежда енергийно мъжа, а аз имам ужасно много енергия и не бих позволила тя да отиде при пияници или пропаднали духовно хора.

     Знаеш ли как намерих блога на „Необятното”? - Търсех конкретен текст за Мария Магдалена, тогава в гугъл излезе „Необятното”. Историята винаги се повтаря под една или друга форма и ти го знаеш това по-добре от мен.

 

 

1762  21.04.2015 Прегръдката – панацея. 03:13 от А.С. Виж какво открих - може да те заинтригува:

Имаме нужда от 4 прегръдки дневно, за да оцелеем. Имаме нужда от 8 прегръдки, за да поддържаме добрата си форма. Имаме нужда от 12 прегръдки всеки ден, за да сме нормални.

Да прегръщаш е здравословно. Прегръдките помагат на имунната система, правят те по-здрав, лекуват депресията, намаляват стреса, помагат ти да заспиш по-лесно, въодушевяват, подмладяват, нямат странични ефекти. С една дума, прегръдките са вълшебно лекарство.

Да прегръщаш е напълно естествено: екологично чисто, с естествена сладост, без пестициди, без консерванти, без изкуствени съставки, 100 % здравословно.

Прегръщането няма никакви недостатъци. Няма подвижни части, които се износват, няма батерии, които се изтощават, няма нужда от профилактични прегледи, има ниска консумация и висока производителност на енергия, няма инфлационни процеси, от него не се напълнява, няма месечни вноски, не са необходими застраховки, защитено е срещу кражба, не се облага с данъци, няма замърсяващи ефекти и - разбира се, има 100-процентова възвращаемост.

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.