Книга 41

 

Въпрос  за  Дейвид  Уилкок:  "Спиралата  на  времето”

 

       2014, Май 2 11:32:47 от Г.Л.: Приятелю, уникални са нещата, които изпращаш!... Продължавай в същия дух! Попаднах на интересна книга. Чета я в момента и много държа на твоето мнение за нея. Мисля, че много ще ти хареса! Авторът й е Дейвид Уилкок, "Спиралата на времето. Ключ към синхронността". А от този ученик на Юнг се оказва, че са преписвали повечето сценаристи на Холивуд.

 

       2014, Май 2 18:42:51 от Г.П.: Благодаря ти!  Аз напоследък се бях доста депресирал. Пак имах желание да се замонаша или да избягам като отшелник в гората... Не знам дали не пускам някоя програма за саморазрушение, защото си представям често как там постя, докато умра. Точно в момента не съм на гребена на вълната на тези чувства, но много мислих напоследък в тази посока. Иначе чета нещата, които ми изпращаш, а споделяйки, те превръщам в личния ми психолог. Тази ти роля не знам дали е подходяща, защото писанията ти имат много по-дълбок смисъл от това, което успявам да достигна.

 

 

2014, Май 2 18:47:03 от Х.С.: Здравей! Това отдавна съм го мислила, че нито в личен, нито в обществен, социален аспект човек може да бъде щастлив, да "направи" нещо за себе си без оглед на другите, без ЗАЕДНОСТ с тях. Мисля, че оттам идват злините и бедите и в интимността, и в управлението и политиката, и в обществото, и в семействата, и навсякъде. Не че в крайна сметка можеш да отмениш себе си и своя път - напротив, трябва винаги да можеш да се завърнеш при себе си, да бъдеш себе си (макар да е най-трудното нещо), но да си опитал да създадеш заедността, да не си искал изключителността си, да си се отнасял към всеки съобразно честността към всички или съобразно една ЧИСТО разпозната воля на Бога. Благодаря ти! Благодаря!

 

2014, Май 4 13:22:12 от Г.Л.: Такива "бомбардировки" са истинско щастие! Подобно ежедневие като метод за излизане извън познатото дай всекиму, който е на такава честота. И двете ти писма ме улучват като по часовник - те са от онези, най- дълбоките... Благодаря!

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.