Книга 45

 

     1904 11.01.2017 Винаги съм знаела, че е истина 16:28 от О.Ц. Това обрисува мое силно съновидение, повтарящо се през годините, за което в себе си винаги съм знаела, че е истина. Ще ми е много интересно да обсъдим това Осияние заедно и на живо!

 

     1905 11.01.2017 Публикациите Ви са решаващи за Обрата 20:21 от Д.Ч. Вие сте и ще сте за мен и други хора в чужбина голяма духовна опора! В свят на бездушни хибриди аз наистина смятам, че публикациите Ви са решаващи за Обрата. Също и поезията и преводите Ви са прекрасни, както и самият Вие...

 

     1906 11.01.2017 Личните послания от Елма  ускоряват кармите и дхармите 21:01 до З.Б. Личното послание от Елма за всеки моментално ускорява и кармата му, и дхармата му. Някои са се отказвали, но ако имаме шанс тя да няма нищо против, сигурен съм, че ще е нещо изумително /поради въпрос за една позната/. Само на теб казвам за още нещо, което знаят малцина, понеже ти ще го разбереш или отдавна го знаеш. Душите са на вселени от сродни души и по тази причина изпитват нужда от братски живот със своите си. Сведенборг казва, че ангелите от дадено ангелско общество абсолютно не могат да общуват с ангелите от което и да е друго ангелско общество, понеже всяко има строго собствени представи и понятия за Любов, Мъдрост, Истина, Правда, Добро и пр. В много случаи има опасност от анихилация, ако някой дори и за милиардна от част мига  е помислил или почувствал нещо негативно за друга йерархия и друга монада. Обяснява се, че различията могат да общуват само чрез Бога, чрез Учителя, Който е Христовият Дух, когато нощем се срещат в Школата и Космоса. В противен случай пак е възможно, но има големи тънкости.


СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.