Книга 43

 

 

1508 07.07.2014 Информацията в осиянията много ме радва и ми помага на всички нива и полета 15:13:28 от Г.Г. Здравей, Н.! Току-що прегледах отговора ти и отново много се зарадвах. Наистина, не ми беше изпратил точно този файл. Отговорите ме задоволяват напълно; вярвам, че Източникът ще се погрижи и за всяка друга информация, от която имаме нужда. Огромно благодаря от моя страна! Ще ти бъда особено благодарен да ми изпратиш всички възможни беседи и лекции, които ти счетеш за необходимо, имаш доверието ми. Колкото до книгите с осиянията, засега съм свалил всичките до Книга 36 включително. Ако можеш да ми изпратиш останалите, ще бъда още по-щастлив и благодарен. Ние продължаваме нашата работа в Средна гора при брат Димитър и сме доста доволни, благодарни и - малко по малко - все по-щастливи. Искам да ти споделя, че иформацията в осиянията много ме радва и ми помага на всички нива и полета, доколкото мога да осъзная това. Вчера и днес играх упражненията и Паневритмията чисто гол и се чувствам доста добре (е, признавам си, че накрая използвах замалко обувките :)...). Ще се опитам да приложа това, което ми е по силите - и, дай Боже, тази инкарнация да бъде по-добра от всички предишни. Сигурен съм, че за да ни позволи Учителят да превеждаме на испански, сме имали нещо общо в предишното си въплъщение, може би, но това Той ще ни го изясни, като му дойде времето. Всеки ден съм все по-благодарен и усещам все повече близостта и цялостната помощ на Бога, на Учителя, на Христос и Сие. Специални поздрави и Розови Лъчи! С цялата наша Спонтанна Любов, Благодарност и Признателност - от П. и Г.! Знам, че Безкрайно Любещият ни ще направи всичко възможно за нас, стига да Го слушаме. Безкрайни благословения за вас! - Приятелите от Ятото.

 

1509  8.07.2014 Днес видях най-новото осияние... за да онемея! 05:37:27 от В.Л. БЛАГОДАРЯ с всичко, което имам! Прости за закъснението, вчера беше невероятен ден, подреден свише! И дори не включих компютъра, защото след 9 часà вечерта вече нямаше потребност. Днес видях най-новото осияние... за да онемея! ТОВА ЩЕ ГО ИЗУЧАВАМ, докато ми стане ПРИСЪЩО! Казвала ли съм ти, че те обичам!?

 

1510  08.07.2014 Опасения дали СЕС е оригинално осияние или е смесено 14:11 до В.Л. Освен с твоите поправки и допълнителни бележки, поправих го основно още веднъж. Сложих го в синьо, защото не ми се вижда точно в стила на оригиналните осияния - имаше някои тромави изрази, така ми се струва. Пращам ти го, но не знам дали да го разпращам на други. При мене тече спад на увереността, че съм длъжен да "осветявам" всички с приумиците си, без да съм сигурен има ли там нещо автентично или къде има. Все пак, благодаря за доброто отношение! Не знам как да изляза от инертността и не искам, не ми се пътува никъде, не съм във форма да се показвам на хората, на които държа. Случват се такива неща.

 

1511  08.07.2014. Дъхът ми спря още с първите изречения! 20:22:42 от В.Л. Дъхът ми спря още с първите изречения! Прости, приятелю, но не смятам, че си в състояние да измислиш първите три изречения от последното осияние. С каквото искаш го оцветявай, но специално тези отговори, цялото осияние смятам да ИЗУЧАВАМ. И ще го пратя на Р., че се отнася и за нея. Вярно, че темата интересува мен лично, защото съм търсила тези отговори; другите може и да не го оценят - няма значение. Каквото решиш, ако искаш питай, щом си толкова разлюлян... Докато го четох и препрочитах сутринта, стори ми се, че видях Пътя на слизане на Духа в материята, в Битието, и оставането в небитието на съществата, които са "мъртви" - т.е. непроявени. Някога сещал ли си се, че има разлика между умрели и мъртви, и каква е тя?...- "Умрелият е бил жив, мъртвият не се е раждал"... Хайде да не те питам това знаеше ли го - или ей тъй ти хрумна?!? Светът на Реалността е свят! Понякога препускаме през думите и Словото, без да осъзнаем очевадното: "свят" е светът, когато свети, когато е Реален! Специално това е ФУНДАМЕНТАЛНО осияние, което ПОНЕ НА МЕН МИ СТРУКТУРИРА ПРЕДСТАВАТА ЗА НЕЩАТА ПО МОЯ НАЧИН, защото съм чела доста досега и вече имам и отговори на въпросите, до които сама не достигнах. Благодаря, че ми го прати! За мен трябва да си остане в червено... Но то е само според моето скромно мнение, в никакъв случай не те подценявам. Остричко е, защото е писано на седма вибрация – седми юли, плюс сбор от година 7; а и си го почнал в седем сутринта и в 2х7 минути...! Имало е къде по-остри, а това е изключително основополагащо, поне за мен! А ти - каквото решиш!...


СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.