Книга 43

 

 

1550  24.07.2014 Защо се отказах да им превеждам повече Анас-тасия и да ми дадат безплатен хектар за родово имение в Русия 05:51 до К.Л.: Аз преведох и отпечатаха кн.8.1 на Мегре за Анстасия, но се отказах от останалите, въпреки че ми пред-лагаха - имам си своя работа, пък някои от идеите им ме смутиха. Иначе ми предлагаха да си избера където искам в Русия 1 хектар за родово имение и даже ходих в руското посолство да си сменя гражданството, но трябвало да се живее 5 години там, за да получиш.

 

 

       Сега съм си супер в "моето" имение в с.Стоб до Благоевград по пътя за Рилсикя манастир, градината ражда всичко, дàли са ми го да го стопанисвам и съм сам. Ако ще идвате, добре дошли - сега боядисвам стаите и стават много хубави, гледката е невероятна. Стобските пирамиди и цяла западна Рила се виждат от прозореца.

 

1551  24.07.2014 Сигурна съм, че душите ни знаят пътя и го сле-дват с помощта на Вселената и приятели и ятаци. 09:58 от Аумѝния: Драги Н., благодаря сърдечно за писмото и за прика-чените красиви и дълбоки осияния. При всяка свободна минута ще се запознавам по-подробно с тях и с други лекции от Учителя, които досега не съм имала възможност да опозная, но сега определено имам интерс и желание да се потопя в светлите Му думи...

 

            Сега и аз разбирам по-ясно защо имах такова топло усещане още от първия миг, в който се запознах с Омна... Тя е наистина прекрасна и много скъпа приятелка. А колкото до Индия, тя е за мен много интересна страна, може би най-вече поради факта, че у масата хора там царува една добрина и неагресия, както и дълбока вяра, която прави самата атмосферата там много по-спокойна и даваща повече пространство, за да си по-близо до вътрешните си възприятия. Някак си всеобщата енергия е по-позитивна, докато тук, у нас, където имаме толкова много свети места, масата хора са забравили да ги почитат. Но, със сигурност, не е случайно къде сме се родили в този си живот. Имаме много да беседваме. Много е силно каквото казвате за Кавказ, пожелавам Ви от все сърце да имате възможността да сте там! Сигурна съм, че душите ни знаят пътя и го следват с помощта на Вселената и приятели и ятаци. Красив и усмихнат ден и до скоро, Ауминия.

 

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.