Книга 38


15.V.147(2011)
София – Изгрев

СЛОНСКО ОКО
И ОКОТО НА ГОСПОДА
Дойде моментът да се извърши нещо много важно, за което дойде внезапно подсещане като мълния, на връщане от едно гостуване в Родопите послучай Великден. Даде се картина на новия пентаграм и всичките му варианти, който бе изработен по указанията на Учителя от началото на миналия век: да се размени мястото на буквите "В", "У" и "Ж" така, че разположението им да образува триъгълник с върха нагоре, а не надолу, както е в класическия пентаграм, макар и даден пак от Него. "Ж" да иде най-отгоре и да се уподоби на корона над главата на Христа. Змиите в центъра да се заменят с птици. Всичко това направих преди доста години и оттогава някои хора ползват новия пентаграм. Обаче просветлението, което дойде в колата на връщане към Пловдив, бе как бях направил окото в триъгълника на върха на левия горен лъч (IV посвещение). Всяка фигура в новия пентаграм съм взел от най-подходящи картини в интернет, обаче окото в триъгълника съм бил взел от един слон, а не от човек! Това съм забравил моментално, обаче подсещането отгоре съвпадна с разглеждането на една книга, в която имаше изображение точно на това слонско око в триъгълника – някаква история за развитието на масонските пентаграми. Не е изключено да е същото слонско око и върху банкнотите с долара – трябва да се провери. Тъй като слонът е представител на илухимите – в Индия бог Ганеша, - оказва се, че чрез слонското око в триъгълника по този начин е била прокарана волята и властта на илухимите, които управляват Старата вселена от грехопадението насам и затова религиите и моралът ни са такива. Вътрешно ме успокоиха, че ми е било внушено да направя това при проектирането на новия пентаграм, понеже е трябвало илухимното царство да продължи до определен момент. Нищо не е случайно. Обаче след Великден 147(2011) година този край трябва да настъпи. Това ще стане в момента, когато се сложи ново, човешко око в триъгълника на Пентаграма – и то не чие да е. Сега вече е ясно чие ще е... В графичния чернобял вариант всъщност окото си е човешко и много прилича на окото на Исус, обаче в цветния, изглежда, е слонско. Още нещо: цветния бях направил с фон една снимка от Гълъбицата от Костенец (Гостенец...). На тази снимка се вижда обаче Пирин, а не Рила. Това също може да е един минус за въздействието, понеже знаем какво е ставало на Пирин и какво средище е Рила. Така че преработката ще трябва да е основна и изглежда днешният ден няма да е достатъчен за това. Естествено, би било налудничаво да се мисли, че промяната на едно изображение от някой си обикновен човек може да промени историята – с това се занимават обитателите на едни специални болници и "колегите" им в света... Обаче от опит знаем, че в Битето действа един велик принцип – синхронният. Ако трябва да се промени нещо в даден космически миг, то непременно ще се промени. Ако няма изпълнител на едно място, Бог ще си намери такъв на друго място или сам ще го направи някак и някъде.
            След като отворих още една статия за символите в еднодоларовата банкнота, с ужас си припомних и осъзнах, че търсейки око в триъгълник преди години, аз бях взел точно фигурата от тази банкнота! А противниците на масонството виждат в това око дори не око на слон, а окото на Луцифер! Ако наистина това око е такова, то е ясно защо до този момент Бог не е дал да се отпечатва и разпространява цветната ни версия на новия пентаграм.
            Днес, 6.IX.2011г., от 15 до 18 ч. подмених триъгълника с изображение на триъгълник от сапфир, а Окото взех от русенския портрет на Учителя. Подмених също и светилника. На този етап ми казаха да спра, а в бъдеще, когато му дойде времето, ще трябва да се подменят още две неща: жар-птиците в центъра – с гълъби, а фонът да е не Пирин, а Рила. Архангелът на Жар-Птицата има още малко работа в света, а Пирин е антена към подсъзнанието на славянството. Под въздействието на този пентаграм то ще свърже езическото си начало с вселената на Бога-Отца, и тогава най-будните му синове и дъщери ще отхвърят егрегора на византийската хипноза и ще започнат да създават деца с монада, тъй като няма да имат нужда от конвенционалното семейство. Още по-нататък ще бъде подменен и ножът, но засега не казаха с какво.
            Интересна подробност: през цялото време, докато се правеше новият пентаграм, пусках по вътрешен импулс по интернет руски химни и маршове...Очертава се крупно възраждане на руската душа и подготовка на Русия за приемане на Учителя. Той е вече в тяло, остават само 14 години до появата Му в Кавказ и новото отваряне на Школата.  


СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.