Книга 45

 

 

     1874 06.11.2016 Най-младата майка в историята на човечеството – 5 годишна! 11:25, писмо от Я.Т. В Перу е починала на 82 години Лина Медине, която се счита за едно чудо на природата – родила е здраво дете през 1939 г., когто е била 5-годишна! Синът й Жерардо е живял 40 години и си е отишъл млад по съвсем друга причина, а не защото е бил непълноценен поради ранното раждане. Женското течение при Лина Медине е започнало когато е била още на 8 месеца, а напълно пълноценни гърди са й порасли на 4 години.

      В книгите на „Необятното” далече не влизат всички писма, но това се слага тук като един крайно любопитен и интересен случай. „Необятното” веднага дава подробна информация за всяко нещо, до което се докосваме, но не винаги разрешава тя да се обнародва. В случая може да се каже, че както и да е станало забременяването, за което Лина никога не е проговорила, Бог Елма я дава като пример за уникално женско същество, което не иска да обвинява и да прави длъжен никого. Така се е държала цял живот не поради страх от последствията, ако издаде някого, а с дълбокото вътрешно убеждение още от малка, че свещеното майчинство може да бъде, невинно и самодостатъчно. Наистина, по-късно Лина се е омъжила и е имала още деца и много внуци, но не защото така постъпват всички, а понеже и този път се е изпълнила волята Божия. Всеки може за мисли каквото си иска, но в нейния случай важи казаното от един Човек в България: Не е важно дали ученикът на Бога се жени или не се жени, а дали, като се жени или не се жени, изпълнява волята Божия.

   А дали Лина Медине е Ученик от най вътрешната Школа на Бога на земята, това може да знае само Бог, независимо дали тя е била насилена като малка или е била длъжна да участва в перуански обичай.  

 

СЪДЪРЖАНИЕ
/