Книга 43

 

 

       1662 09.12.2014 Танците - само една от 144-те дисциплини на Школата. До Б.Е.  07:39 UTC+02 Според Програмата, един ден ще възстановим традицията, в третата седмица след новолунието във вторник да изучаваме танци на епохите и народите - дори със съответните облекла... Бяхме намерили преподавател по танци от Народния театър и достъп до гардероба на Операта... Щяхме да си шием дрехи и сами...Това е само една от 144-те дисциплини на Школата...А ти нали си от гилдията на Шива - съвършена шивачка... Шиенето е велик символ - Сглобяване на Пъзела, съединяване на разединените души и същества...На първо време виж дали има книги с илюстрации в интернет за костюмите на народите и особено при танците им... Да ни бъдат за модел...Непременно трябва да се сприятелим с учители по танци на народите и на наши народни танци! Дори и да плащаме на външни, ако не са крайни скъпчии... Що пък да не си направите в Чикаго една каса за тая цел и да не ангажирате поне някой студент по тая специалност да ви преподава?

 

       1663 09.12.2014 Тя ни е дошла на гости от Андромеда До Р.Н. 10:21 UTC+02 Сърдечен привет! Току-що ми се обади П.О. поетесата и пак си говорихме за Вас. Аз съм Ви фен отдавна и съм сложил Ваши неща в страницата си toyonus.com. Не изключвам възможността да съм Ви помагал някога за подобряване на здравето, но може да е бил и друг човек или това да е ставало на свръхсъзнателно ниво. Древните конници от Стара България трябва да си помагаме - виждам как препускаме, но ние двамата не сме убивали, а само сме лекували и проро-кували, с върховно разрешение на Кана. А когато в сегашния ми живот е било съзнателно, за много случаи днес не си спомням, защото, преживях неща, които предизвикаха амнезия и сега се опитвам да си възстановя приятелствата. За някои случаи на изцеление и други интересни неща съм разказал в http://neobyatnotogovori.com/ Може да погледнете и филмчетата ми във фейсбука, но едно пиленце в момента ми казва, че ако ги гледате заедно с една удивителна душа около вас, ще ги преживеете по друг начин. Тя ни е дошла на гости от Андромеда и има съвършено друго устройство на точките, чакрите и меридианите.

 

       1664 09.12.2014 Водихте ме на Бивака и се оправих напълно. От Р.Н. 19:51 UTC+02 Привет! Аз имам предвид периода, когато живеех в София. Тогава дружихме със приятели от кръга на Емил Кудличка, преподавател в СУ. Те следваха Славянска филология. Често се виждахме. Разболях се от умствена преумора и ТИ и още няколко приятели, почитатели на Дънов, ме водихте една седмица с вас на Бивака над Симеоново. Оправих се напълно. След това аз напуснах София и заживях в Казанлък. Все ми се струва че този млад мъж, който ми помогна тогава си ти. Бяха много добри времена, защото аз се чувствах много зле в София. Работихме и живеехме с още няколко приятели в скулптурката Златка Асенова, до Технокомплекта, на Изгрева. Ще се радвам, ако се видим някой божи ден, защото душите ни имат общи неща.

 

       1665 09.12.2014 Дето обич и любов, там и Господ е  готов! До Р.В. 09:09 UTC+02 Дето обич и любов, там и Господ е готов! Ти единствена от Благия град се оказа, че отговаряш на това му име. И Б. също.

 

       1666  09.12.2014 И нека бъдем в мислите с любов и светлина. От Р.В. 13:00 UTC+02 Мило ангелско същество, много съм щаслива че те познавам! Радвам се че Бог ни даде тази възможност чрез Б. Желая ти много здраве и силен дух. Обичам те и ти благодаря за всяка твоя дума, мисъл и написано с любов към мен. Благодаря ти! Когато имаш нужда, пиши ми и ще си говорим. И нека бъдем в мислите с любов и светлина![1][1] Тук се налага споделяне на още един урок, още една опитност. До този момент в тия книги и другаде не включвах крайно емоционални-те писма и изрази или ги редактирах сериозно. В един момент ми се направи забележка от Най-Високо Място: „Защо Ме премахваш и редактираш!?” Оказва се, че добрите чувства и Любовта на всяко същество без изключене и на всички нива е пак сам Той – най-иманен-тната Му същност. Когато съществата обичат някого и се възхи-щават от него, то е към Божественото в човека, т.е.към самия Бог. Бог е и Мъдрост, и Истина, но най-много от всичко е Любов. В този смисъл ми се направи забележка и конкретно за две поредици, които съм заключил в ума си, в интернет и по шкафовете с по 10 катинара, мислейки, че това е нещо много лично и едва ли не „излагащо”, въпреки че е много трогателно и поетично. Една директория с кореспонденция „Колко много любов” и 3 много дебели папки с любовни писма бях определил за предаване на доверени приятели за евентуална строга обработка и ограничен достъп до тях едва след като си отида от този свят. Не бивало така, нямал съм право да се разпореждам с работите на Бога.

 

 

       1667  09.12.2014 Подайте една ръка на приятелство! От Я.Р. 10:55 UTC+02 Подайте една ръка на приятелство! Благодаря ви за танца на Богинята! Много спомени събуждате от древното ми минало! Благодаря! (Става дума за филмчето „Свещеният танц на богиня Сати и Господ Шива” от 7 декември 2014 г., което го има във Фейсбука и toyonus.com)

 

       1668  09.12.2014 Винаги сърдечна ръка за приятелство с души от Ятото! До Я.Р. 00:40 UTC+02  Винаги сърдечна ръка за под-новено приятелство с души от Ятото!

 

       1669  09.12.2014 Още много вълшебни мигове. От Н.И. 10:15 UTC+02 Честито Рождество! Да са пълни със светлина дните ти, както е пълно с любов сърцето ти! Още много вълшебни мигове в компанията на Духа на Планината.

 

       1670  11.12.2014 Да идва, по-скоро да идва! 09:15:29 EET от Р.В. Лично аз чак СЕГА разбирам защо Любовта на Земята е в оскъ-дица....Учителят казва: "Вие я нямате, затова все я търсите"... Да идва, по-скоро да идва!

 

      1671  11.12.2014 Истината за Любовта 11 09:34 Р.В. Понеже при мене не идва, аз се "изхитрям" сам да отивам при нея, както Мохамед при планината... Това зависи само от мен, а на хората, които си имат други вкусове и приоритети, не им е щукнало да си помислят колко сме самотни ние и колко ни е необходим въздух за дишане - любов. Затова пък има същества, много по-безпомощни и лишени - като решим да дадем на тях, все пак токът протича и планетата не се взривява.

 

 

        Тук не говорим за полигамия, безнравственост и пр. Става дума за Истината за Любовта, която е най-скритото нещо в света, милион религии и морални системи се мъчат да я унищожат.  

 


СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.