Книга 43

 

 

       1622 10.11.2014 Внимание! Имаме си Учител и Той е съвършен (получателят не е посочен) Може да се скъсаме от ходене по планините, от молитви, песнопения, упражнения, паневритмии, изгреви, самарянства и пр., но нещо радикално изпускаме и се проваляме. Преливаме от таланти и духовност, но един мъдрец е казал: "Когато някой ви проповядва нещо, вижте го как изглежда". Добавям – и колко е здрав. Ние може да не се отричаме от плодовете, които досега сме дали и не спираме да ги даваме, но слагам една голяма питанка и удивителна пред скоба: "Внимание! Имаме си Учител и Той е съвършен. На Него може да се вярва абсолютно”. Въпреки че и Той е боледувал, при Него е друго. Не че повечето самаряни и таланти не са сериозно болни на старини, не че 95% от хората от духовните среди, които познавахме, не бяха инвалиди и не си отидоха в тежко състояние от куп болести. Това може да е лична карма, но може и при някои да е съзнателно натоварване с чужда - родова, народна, общочовешка карма. Може да е дадено, за да открием лично път за спасение на хората, които имат същите проблеми. Ако успеем в нещо и го споделим, може да е от полза за някого.

Мен сега ме спасява само тоталното суровоядство, и то само с четири хранения седмично - в слънчев астрологически час в неделя, вторник, четвъртък и петък. Когато съм само на 3 картофа и 2 ябълки на ден плюс малко лимец и тиквено масло, машинката проработва перфектно. Макар и на 72, изтънил съм се, никакви сърдечни спазми, имам талия, гладка кожа на лицето и тялото, ходя бодро по екскурзии, чета без очила, но дано стане практика.

 Имам усещането, че в момента Космосът, в който навлизаме, провежда генерална чистка и реализира геноцид сред всички, които имат вредни навици и ядат преработени храни. Камбаните в това село и околните не спират от погребения - докторите и поповете не свеждат чело. Така било навсякъде, не знам дали официалната статистика го потвърждава.

Аз се имах за доста перфектен вегетарианец и планинар, но и мен днес ме държат изкъсо – или - или!  Сега съм си много добре с естествения аскетизъм и "брахмачария", понеже не ям преработени храни, които дават желания. Не дават и мъжка сила, въпреки че това е възможно ако човек реши да се върне в стария път и знае какви плодове, билки и ядки да взима. Но за мене си казвам: "Не дай си Боже, понеже ако се върна, ще вляза пак между шамарите на абсолютно неразрешими мъжко-женски отношения"...

 

1623  14.11.2014 С твоето магическо число 64. От Р.К. 01:25 UTC+02 Виж къде си се подвизавал през вековете неразделно с твоето магическо число 64! Торус и Тойонус също имат сходно звучене, според мен.

 

15 ноември 2014 г. от П.И. в 22:37 UTC+02 Благодаря от сърце за всичко това, което споделяш с нас - толкова много красота и любов! То ми дава надежда,че все пак има добри люде в България!

 

15.11.2014 г. До Х.С. 08:21:44 ч. Здравей! Моля те да предадеш на скъпоцнната и  прекрасна Е., че няколко души тука я обкнахме незабавно и завинаги. Просто, друго нещо е невъзможно, кога-то някой  има шанс да я види и да усети уханието на душата ѝ. Не  знам дали тия думи трябва да ѝ ги предадеш в този вид или да ѝ ги преразкажеш подходящо, за да не ѝ се сторят странни от страна на непознати за нея хора. Работата е там, че ние ходихме специално за нея при един извѐстен  екстрасенс, който иска да остане инкогнито[1].

1.Първо, името ѝ съдържало името на Бога, което й дава  грамаден шанс да избере една от двете фази на  поведението Му (при Него са едновременни): на жертвен ангел или на съвършено здраво и младо същество. Тя има в себе си и двата потенциала. Ако избере първото, през  което минава в момента и за което е обещала още преди да  се роди, ще бъде съпричастна на Едного, Който и до днес не слиза от кръста. Нека това не ѝ звучи религиозно - просто в Битието има същества-съпротивления и  същества-бушони. И в двата вида нагряването до бяло и даването на късо са ежедневие, но на тях ние, по-слабите, дължим живота си. При страдания като тия на Е., може би стотици и хиляди души на земята преживяват по-малко  страдания.[1]  В случая е предадено така, за да не се споменава веднага връзката с Елма.

 

       2.Въпреки че вижда и знае много, екстрасенсът пита дали  на нея й харесва във фамилното й име да има "я" под ударение или предпочита там да е "е". От отговора на  този въпрос зависи много. Ако официалното изписване и произношение на тази фамилия е с "я", предопределението може да се е превърнало във "фаталност", въпреки че  фаталности няма - те също са заложени. Казано е обаче, че ако някои хора променят името си или фамилното, може да настъпят резки и незабавни промени в живота им. Същото  важи и за баща й, ако е със същата фамилия в недобрия  вариант.

       3.Но ако си избере първата роля (а на нея е дадено  правото да избира) и фамилното й име е наистина с "я", няма защо да го променя. И с "е" да е, тя ще си остане любимо и благословено дете на Бога, понеже е избрала този път. Не че няма да е любимо и ако поиска да оздравее, Той зачита всеки избор. Преди да сондираме всички възможности за изцеление, а такива стават пред очите ни постоянно, нека визираме първо  възможността да продължи по стръмната пътека. За това допринася и числото на рождената й дата 7, още повече, че  и вибрацията й е също 7. В този случай може първо да проучи един уникален текст ”Почему болеют просветленные?”:

http://uchvatovsb.livejournal.com/197502.html

    Важно би било да прочете и тези:

http://neobyatnotogovori.com/index.php?idpub=229&book=8

http://neobyatnotogovori.com/index.php?idpub=62&book=4

В случай, че е дадено или избере второто (пълно изцеление), може да види това, въпреки че има още немалко за такива случаи:

http://neobyatnotogovori.com/index.php?idpub=1118&book=31

    Сигурно съм ти разказвал как изчезнаха рака и други болести в някои хора, които проявиха пълна вяра и смирение. При това, не е без значение с какви хора общуваме - с монада или без монада (или със "замъждяло светило"). Не че препоръ-чвам каквото и да е без любов, но при някои има истинско Разпознаване и истинска Любов. Друга приятелка беше обре-чена - рак на дебелото черво последна фаза и остра кръвоте-чаща язва, - но постъпи правилно и по любов и изцелението стана незабавно. Роди близнаци. Но не винаги раждането на деца с искра Божия (монада) гарантира това. Не че и двамата партньори трябва да са с монада, но не винаги раждането на физически деца е разковничето. Ако има обич и любов, раждат се и невидими деца и те са постоянно около нас - те са нашите ангели-хранители. За нея особено мощна може да бъде формулата: "Христос е Човекът на изявената, проявена и осъществена Божия любов". За перфектната зодия на Овена първите две не са проблем, но третото изисква презициране кого допускаме в аурата си.

      Добри резултати за облекчение и излекуване е давал и асуинът, особено "сгъстеният асуин" - космичната есенция на Красотата. Докато й направим набор от силни материали, може да гледа филмчетата в моя фейсбук и в сайта ми, където й препоръчвам особено много аудиотека "Прекрасни чудаци в http://toyonus.com и https://www.facebook.com/GrigoriyVatan.

       В следващите писма ще й пратя началните етапи от тълкуването на небомига й. Ще ми е по-лесно, понеже и аз съм 7 и ще споделя своя опит за "надлезите и подлезите на живота" и "сергията на числото Седем", чрез които се избягват катастрофите по кръстовищата, тежките страдания.

       Тя също има съвършено ухо, освен всичко друго прекрасно у нея. А мъдреците казват, че съвършеното ухо може да компенсира куп неща, които още не сме постигнали.

       С голямо неудобство ще се опитам да й кажа, че ако продължава да оформя веждите си, ще се лиши от антените на пълното и незабавно изцеление и предопределеното й лично щастие.


СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.