Книга 45

 

27.04.2016

гр. Вярна

 

БРИЛЯНТНОСТ

ОТ ДЕВЕТА ВЕЛИЧИНА

 

26.04.2016 19:11 

 

     -  БИ ЛИ ПОЖЕЛАЛ БОГ ДА ПРОЯВИ МИЛОСТ КЪМ ЖЕЛАНИЕТО МИ ЗА МАЙЧИНСТВО С ЛЮБИМ ЧОВЕК, въпреки че съм несъвършена?  Благодаря за всичко!

04:26:47 ч.

         - Максимализмът е норма на Светия Дух; абсолютната толерантност – на Мировата Душа. Ако не се стремите към съвършенство, питайте, молете Нея. Резултатите също ще бъдат "толерантни" – с толеранс. Ако не искате или не можете да бъдете абсолютно чисти, да имате деца от Синове и Дъщери Божии, Бог не ви съди, но ви милва най-нежно и ви предава в ръцете на Най-Милостивата. По-добре живот с "толеранс", отколкото неживот. По-добре деца с несвършена наследственост, отколкото неродени деца.

         Но въпреки твоята скромност и смирение, ти си душа в първата стотица от най-напредналите души в тяло на земята. Кристалната ти вяра снема 95 на сто от малките недостатъци, които имаш в този свят. Детето, което иска да се роди чрез теб и само чрез теб, е готово да приеме милион пъти по-тежка наследственост, ако ти бе по-нечиста, но твоята чистота във всички други светове е тъй рядка и изпитана, че неговият шанс расте със всяка цъкаща секунда.

         Ако би се окъпала в най-чист извор, в безценна аура и проверена чистота и целомъдрие на някой от Живите, наследствеността от биологическия баща после и твоята ще се очисти неизмеримо. Ще останат само няколко десетки от процента за претакване, за да получи Мариол брилянтност на монадата от девета величина. Такива монади има в момента само в няколкостотин души, намиращи се в плът на Инлàния. Много вегетарианци, суровоядци, трезвеници, религиозни и пр. нямат нито брилянтност, нито даже три процента от кристалността на гипса в съвършения свят. Те нямат отношение към Словото, нямат твоето смирение, нямат твоето Разпознаване.

         Може и да не влезеш в кристален басейн преди зачатието, може и да не изпратиш детето си в първата десетка на земята, но в първата стотица – като тебе – малко ли е?

         Заради милостта и вярата ти, заради мъдростта и блестящия ти ум, заради топлото ти златно сърце и твоята нежна душа, любима на Бога, снемам до част от процента последствията от два мънички гряха, които си ги знаеш. Давам ти зелена улица в цъфтяща пролет, дори и да не можеш да минеш през басейна!

 

 

 

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.