Книга 45

 

 

     1891 28.12.2016 Ако са се самоотрекли от своеглавието и самомнението 12:57 от М.В. Благодаря! Знаеш, че "Небето" никога не престава да дава възможности – например, да "отлетим чрез елхи" (единната любов и  Христòвата Истина) из необятния всемир и холмир. Аз съм "за", ако предварително зная кои са поканените "отдолу". Няма смисъл всеки път да се надяваме, че ще случим нещо различно, като знаем, че не на всички е дадено да надскочат "себето" си, а това става, ако са се самоотрекли от своеглавието и самомнението си и са "начнали" да служат единствено и само на "Него". На тебе ти е ясно, че не обвинявам никого, но като се знае състава, който са спуснали свише, отгоре ще решат дали да ме катапултират и мен, за да сътворим съвместно нещо, което досега не е било, и по този начин да игнорираме завинаги онзи зловреден егрегор, влияещ на "туземното" население. Наистина "желая" и искам с цялото си сърце, ум, душа и тяло да преживявам радостта, която ни е отредена с онези, които са ни предопределени свише!

Р и о х р а н !

 

     1892 28.12.2016 Видях на филмче какво ще се случи и какво няма да се случи 13:26 до М.В. Аз уж твърдо бях решил да съм сам на нова година, но приятелите направо плачат за събиране - и "клекнах"...  Иначе видях на  филмче какво ще се случи и какво няма да се случи, но правя пореден компромис. Братството и Приятелството са една много далечна бъдеща епоха и душите все още ходят като сомнамбули, но след като имат импулс, нямам право да го пресичам. "Х" пак се назландисва, а ако беше дошъл, щеше да дойде за него лично послание. Но разбрах, че той не иска - съзнава, че ако дойде текст за него, ще трябва да го изпълнява. Осмелих се да поканя и "У", защото, ако се съберем "главните парцали", светът ще бъде друг. Но него го разбирам: той също кристално ясно знае какво няма да стане и не иска да прави компромиси.

 

     1893 28.12.2016 Ще преора земята и прелетя необята! 13:36  от М.В. Благоговея пред случващото се чрез "теб". Нека бъде волята Му! Ще преора земята и прелетя необята, но ако "У" е там, и мен ще ме призоват ! Йова и ре !

СЪДЪРЖАНИЕ
/