Книга 44

 

 

       1790 18 юли 2015 г. Духът на Стоян Диловски-Тод в Тина Електра, 12:35, до нея: Отново ти казвам, че си го направила съвършено и няма какво повече да се усъвършенства. Май ти казах, че сякаш в теб говори духът на големия български писател и поет-мистик Стоян Диловски, с псевдоним "Тод". Изпращам ти част от книгите му. Учителят го е препоръчвал. 

 

       1791 18 юли 2015 г. Тина Електра е потресена от Драмите на Тод, 12:35, от нея: Гриши, разплаках се още на първите редове от трета книга, която отворих "случайно". “Изис и Озирис” е Светлина, защото Слънцето я изпрати". Благодаря ти!

 

 

       1792 18 юли 2015 г., Още до Тина Електра за Драмите на Тод и за Беа Нади,  16:15:  Моето любимо произведение от тия книги на Тод е "Златната песен на Любовта". В нея героинята моли вечния си любим да я пази от боговете. Боговете на падналите вселени, в каквато живеем и ние, са създали морални и други системи, на които се подчиняваме автоматично, за да се прекъсва, да не се осъществява Любовта. Особено чрез внедряване на принизен вкус, на "съображения", и чрез вторачване в смъртен обект. Така те смучат енергията ни и съкращават живота ни. Подобни тези за по-долния произход на боговете ("теорите") от този на "делените" (сродните души) разглежда и Беа Нади в "Приказки за боговете". В Словото Си Учителят говори за един свят, по-висок и от "божествения", защото последният е само светът на боговете -  нищо повече.


СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.