Книга 43

 

 

1513  09.07.2014. Усетих силата на Елма в него. То си е НЕГОВО от първата до последната сричка! 11:14 от Р.Л. до В.Л,  относно "Същностно,  естествено и съществено". Здрасти! Още снощи, като прочетох осиянието, усетих силата на Елма в него. То си е НЕГОВО от първата до последната сричка! Не е за всеки, естествено. Това е нещо, както съвсем правилно отбелязваш, спуснато от друга вибрация (В.Л. бе писала, че осияние в година 7, месец 7 и ден 7 не може да не е назидание). Остро е, но навлиза в такива дълбини, че чак започваш да квалифицираш хората около себе си според НЕГОВАТА класификация... Пак ти казвам - това ме потресе! Трябва да се изучава и анализира, докато се осмисли. Вероятно Н. има такива съмнения заради собственото си състояние. В случая по-важна е не неговата преценка, а тази на хората, на които се доверява. Сега си мисля, че съвсем правилно е направил отсяване на адресатите си. Не всеки може да понесе истината, с която вибрира това послание. Поздравѝ го от мен, състоянието му е нещо естествено, временно, и необходимо за момента. Усещам го като поредното оттегляне от света, от което, най-вероятно, ще стигне до нови открития за себе си. Според мен, трябва да престане да очаква каквото и да е от хора, които по някакъв начин са го предали. Да го нарека "...селекция в общуването". С гореща прегръдка - ОРИ.

 

1514  09.07.2014. Изключително съдържателно и разтърсващо послание.19:02:20 от Р.Л. Здрасти! Благодаря ти за изключително съдържателното и разтърсващо послание, Н. ми го препрати. Трети път го чета. Препращам ти писмото, което й писах по този повод. С топла прегръдка - ОРИ.

 

1515  09.07.2014 Много е красиво! 23:02:18 от Х.С., относно регресията. Много е красиво! И отвсякъде блика безкрайност. Чист труд за чист път. И любов - към теб и от теб. Честито!

 

1516  10.07.2014 Заедно сме били и в миналото, заедно ще бъдем и в бъдещето! 00:24:08 от Г.Я. Здравей, Н.! Благодаря ти за топлото и искрено писмо! Не съм и подозирала, че изказвам някакво пророчество. Просто излях това, с което мисълта ме осени. Понякога изказвам неща, които се сбъдват във времето, без да осъзнавам, че това е ясновидство или пророчество за бъдещето. Ти си прав. Сега ние се познахме в настоящето, обособихме се като едно духовно ядро, изравнено с вибрациите на Учителя. Заедно сме били и в миналото, заедно ще бъдем и в бъдещето! Желая и тогава да осъзнаем, че сме били толкова близо един до друг, както сме и сега. Понякога минаваме по различни пътеки, но когато се озовем на върха, осъзнаваме, че всъщност пътят ни е бил един. Ти сам знаеш, че сега най-важното е да сме в синхрон с Космичното Начало. Затова ти благодаря за всичко, което си направил досега, и за това, което ще направиш и за в бъдеще. Получих от М. всичко, което си ѝ изпратил, за което благодаря и на двама ви. Възхитена съм от чистотата на изказа и от красотата на стилното оформяне. Дори само това е достатъчно, за да се каже, че един живот е посветен на духовното. Джими, без да иска, ми изпрати едно твое писмо, но без подател, и аз в първия момент си помислих, че се отнася до него. Честитих му, разбира се, но след това той ми изясни ситуацията. Колкото до приятеля М., сега той е в силно кармично обвързване със съпругата си. Тя му влияе много силно и той не може да се измъкне от кармичните мрежи, с които го е омотала. Аз вече преминах през този период, в който тя наистина прекъсна нашата духовна връзка. Нека го оставим сам да се справи със ситуацията, в която се намира, за да може в следващото си прераждане да не е подвластен на тази връзка. Всичко хубаво!... Писмото ти беше за мен като една освежителна струя, от която се нуждаех!...Вие сте с мен и аз съм с вас!... Благодаря ви!...Обичам ви!...

 

1517  10.07.2014 Тази регресия ти ме потопи в пъстроцветен, многолик, вибриращ свят. 13:39:59 от Р.Л.: Здрасти! Ееей, с тази регресия ти ме потопи в един пъстроцветен, многолик, вибриращ от активното ти присъствие свят. Вълшебен като космическа приказка, красив и необятен. За мен беше истинска магия докосването до него. Благодаря ти. Интересно: какво е обяснението за толкова много сродни души? Поздрави, ОРИ

СЪДЪРЖАНИЕ
/