Книга 8

9.04.122(1986)г. 
София-Изгрев
ЛЮБОВ КЪМ СВЪРЗАН С БОГА ОЧИСТВА МИГНОВЕНО!
ЖЛО / ЙИ, НИ, ТОЙОНУС

Кришна и Радха


Казвам: сега приятелството ви стана вечно!
След 15 години, още съвсем млад, руснакът трябва да попадне в Моята Нова Школа.
Тогава сигурно ще се познаете, понеже ще се общува свободно. С какво ще го отличите? - С това, че пръв ще се приближи до вас и ще ви подаде плод, а това значи, че се отблагодарява за тазвечерното изпращане. Съвършеното му ухо запомнете - ухото не се изменя във вековете, когато е стигнало такова съвършенство.
Та свърши се - благодаря на своите послушни деца, че се притекоха на помощ на един Мой ученик и изпълниха всичко, както поисках.
 Христос

А сега - пригответе се за нови подвизи. Сега вече ви очаква сладкото. На всички работите ще се наредят – с връх отгоре! Само Ме слушайте - и ще видите каква сила сме. Послушанието е сила, непреодолима от никого. На добър път, любими, сладки чада Мои!
Утре - всеки по новите си задачи. Пътят ви ще бъде постлан с розово ухание. Цапаното се изчиства начаса, когато любиш някого, свързан с Бога; а не се ли очисти, значи нямаш още напълно безкористно отношение.
Някои от вас Ми помагат с неразположенията си много повече, отколкото с молитви и песни. Та радвайте се на всичко и не му мислете много. Хайде със здраве - и с нов, бодър дух!
Сега - никакво притеснение за нищо, а М. Наистина да обърне повече внимание на себе си - преко сили се натовари, наистина, в този живот. Тръните в плътта ú пак Аз ги забих, за да усмирява гордостта си. Като реши да се лекува по Мои методи, ама с обещанието, че ще бъде напълно послушна, тогава ще ù кажа как, понеже с вас, двете, не искам да се приказва едно, а да се върши друго. Приеме ли, с нея съм.
 По останалите въпроси сега няма да говорим.

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.