Книга 8

3.04.122(1986)г.
София-Изгрев

ПРЕД РАБА МИ ЙОРДАН

ЖЛО / ЙИ

Пред раба Ми Йордан остана най-последната преграда - родилното напъване. Сега пак казвам: понеже ти не беше одеве, сестра ти бе нужна като баланс, понеже светлината се увеличи твърде много в този дом. Баланс всякога е нужно. Тя помогна на Йордан - не случайно я курдисах на неговото легло, - това е по системата “клин клин избива”. Той излезе от гроба преди седмица и си дойде, пък Аз не искам да се застоява тука. Та не му беше лесно да ляга върху такава "прелест".
И вие сте като мухи, ама и Аз си познавам занаята... Повърти се, повърти се - хайде у твоята стая, понеже сега вече може да легне при тебе без никакви пречки... Да, ама Аз помолих Е. да се върти тук до 9 и… Тропна той в кухнята, а не Аз. Тук пък не може да припари, понеже духът на некритичността е непроницаем за духа на критичността.Та къде остава тогава да обитава, освен в сервизните помещения?...
 Ако сега питате, мога да ви кажа: това, което става между вас днес, се дължи на него, понеже той се мъчи със всички средства да опразни апартамента. Има починали, които си живеят още 5, 10, та и 20 години в къщи - та нали там им е семката, надеждата и хората, които са обичали!
 Аз не се подигравам на Моя предан ученик, но си служа с такива думи, първо вие да разберете нещата, после - той да престане да се ограничава с нещата, с които още е свързан на земята.
Седи на вратата, но не може да влезе... Тази нощ поне ще се наспи, въпреки че няма нужда от сън... ако М. не му скрои номер. Той не е виновен, горкият, много препати на тази земя и видя само добро в твоя дом. Раждането му наближава, срокът си остава, само че ви събрах с надеждата, че ще акуширате.
Ако стане така, че кронозомното съзнание опразни родилния дом от специалистите, става понякога следното: тровене на атмосферата. Неуспешното преминаване не се таксува като нещо фатално за самия дух, обаче продължава срокът на оставане - с тази разлика, че почва да се разлага и астрално. Тогава пращам специални помощници, които да пречистят атмосферата, за да не се задушат близките му.
 Трябва да питате сърцето си, с кой вариант предпочитате да се проведе раждането. Горе сега шансовете му са натежали към минус.
          Пръснете с розова вода навсякъде из къщата, и то незабавно!
Лека вечер засега.

СЪДЪРЖАНИЕ
/