Книга 44

 

 

       1807  24.08.2015 Превръщайки се в съвършен инструмент на Бога. 18:04 След две неуспешни писма пиша трето - отново благодарствено. Ти каза към Кого да отправя своята благодарност, но смисълът в това, че потретвам - явно е в повторението, в непрекъснатото благодарене и славене на Бога. Така че отново благодаря на Великата Му Милост, Благоволение и Благословение към мен, че отговори преди почти 7 години на молбата ми да Му служа; за това, че изпрати нужните за това хора - сестри и братя приятели, - първи от които беше ти.

     Как ще продължат следващите 7 години, как ще ме постави в служението ми към Него - рамо до рамо с хората или гръд до гръд, нека бъде по Волята Му!

      Благодаря и на невидимите помагачи - посланиците на Бога, без които всички добри дела са немислими. С тях отиграваме най-ценните си ходове в шахматната игра на живота - когато помагаш, когато даваш хляб, когато с нежност галиш или благославяш, когато се застъпиш и опазиш нечий живот, превръщайки се в съвършен инструмент на Бога.

Отново благодаря на всички светли същества, въплътени в Ятото и съпътствали ме през годините; благодаря и на невидимите сияйни, които ми вдъхваха в трудните моменти кураж, даваха ми вдъхновение, сипваха ми с пълни шепи от Божията любов и ми подариха съкровени и прекрасни изживявания.

Благославям всички и всичко, за да живее в тях Божият Мир, Радост и Любов!

П.П. Четем от Словото, че победата на едного е победа за всички. Ако един е решил някоя задачка, другите моментално имат шанса да се справят и те. Затова празнуваме всички! Слава на Бога!

 

1808  30.08.2015 г. Смъртоносна любов.  с. Аврен: Силата на духа се изпробва при най-голямото страдание, когато ни заливат с тиха, изпепеляваща, смъртоносна любов.

СЪДЪРЖАНИЕ
/

 


...Продължава във Facebook.