Книга 45

 

 

     1877 23.11.2016 Когато ангелите още не са си отишли от някого...14:36 от Една млада Приятелка: Благодаря от сърце за прекрасното споделено! Толкова ми хареса и почувствах някои неща, сякаш отнасящи се и за мен. Момичето от снимката ми е от вчера все пред очите. Сякаш ми се усмихва наистина и съм я виждала някъде, познавам я. С кристално сините си големи очи и широка усмивка.... Много странно усещане! А колко общи неща почувствах... Това, че е недостижима за тъмното и разрушителното... Може да звучи наивно, но аз винаги съм чувствала, че то сякаш е в друго измерение, далеч от мен, и наистина няма шанс да ми ме засегне.

 

     Ти ми каза като се бяхме запознали да спра да се занимавам с неподходящи индивиди - май чак сега те чувам... Прегръщам те топло - с голямо Благодаря!

 

        /Гледала е едно клипче с един човек като млад и сега му пише, въпреки че той е вече доста възрастен/:

 

       - Ако бях се родила 30-ина години по-рано и те бях отново срещнала, сигурно щях да съм в доживотна любовна треска, каквато съм влюбчива, родена в люлякова нощ... Какво ми е спестило Небето! ;) с намигване - до скоро!

 

 

       КОГАТО ТУК СЕ СЛАГАТ КАТО ИЗКЛЮЧЕНИЕ ТАКИВА НЕЩА И НЕ СЕ ИЗТРИВАТ, ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОМНИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗПРИЕМАТ АДРЕСИРАНИ КЪМ БОЖЕСТВЕНОТО В ЧОВЕКА, А НЕ НЕПРЕМЕННО ЛИЧНО. ЕДИН ДЕН ЩЕ РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ВСИЧКО Е ЛЮБОВ, ВСИЧКО Е БОГ, И ЧЕ В ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА "БОГ СЕ ВЛИВА В БОГ".  Един Мъдрец в България казва, че за да се върне един ангел на небето, той непременно трябва да се влюби - а за Любовта възрастта няма никакво значение. 

 

СЪДЪРЖАНИЕ
/