Книга 44

 

9.Х.151(2015)г.

ПЕНКА ПАК СИ ПЕЕ…

 

(резюме)

 

 

04:25 ч.

Тази нощ Пенка /горе и отвсякъде - светъл ден/ изнесе лекция за „вредителите” по житните култури. Тя ни пее вече 200 милиона години все една и съща песен, но всеки път гениално внася нови варианти. Говорѝ /с визуални и аудиални примери от акаша/ за техните божества, ангели, елфи и пр.  Даде думата и на тях. Най-подробно се изказа богинята на къклицата, но накратко казаха по няколко думи и божествата и ангелите на другите регулиращи култури, наречени от пропадналото човечество „вредители”. Те не отхвърлят това прозвище, но му отдават друго значение: чакат шанса да се вредят в процеса на лекуване и освестяване на хората. Машините и химикалите за премахването им нарушават фатално пропорцията на всеки спасител от този род, която е индивидуална за всяко същество с монада, хранещо се с житни зърна. Например, за всеки болен от рак е нужен строго определен брой зрънца от къклица на 144 житни зърна, за да се излекува, стига да спазва размяната на жилищата и съществата. Ако не, може и да се отрови. Ако човек си купи, например, лимец, очистен машинно в най-висок процент от „добра” машина, рискува да не получи определения брой зърнца от „вредители” лично за него. Но когато човекът с дух и душа регулира своята пропорция ръчно, понеже е имал шанса да получи неочистен лимец, през погледа и пръстите му минават всеки ден по 144 зърна жито и нужният брой зрънца от „вредител”. Някои се поглъщат, някои се държат под езика и после се посаждат. Обаче има важни начини как да не се отровим от отровните плевели. Това важи и за лютичето, орловата папрат, лупината, синапа, дивия мак, млечката, рицина, а в някои случаи и при елдата. Случаите с другите плевели, вредните гъби и насекомите също бе изяснен детайлно.

Ако някой изчисти житото 100 процента и го ползва така, може да стане ангел, но може да стане и дявол. Всичко зависи от това кого харесва и кого не харесва, как живее и за кого живее.

144, всъщност, е бройката за душите от Специалния клас – живеещите сами. При тях спасителният дял от „вредители” не се ползва за лекуване от рак, понеже нямат рак  -  нямат привързаности и обвързаности. Учениците от Общия клас могат да си отдèлят и приемат по 100 зърна жито или четни на 100, понеже това число отслабва донякъде отровите от близостта с несродни души и „същества” без душа. Тук „същества” е в кавички по понятни причини – вече ни е обяснено, че същностите без дух и душа не се интересуват от идеите, чувствата и потребностите на другите, а изискват удовлетворяване само на своите. Ако житото е подарено, а не купено, силата му е няколкостотин пъти по-голяма във всяко отношение, а „вредителите” в него, ако за щастие са останали такива зрънца, действат положително по експоненция. Групите за колективно засяване и събиране на жито или плодове, при което всеки си взима дял, са похвални, но не стават за влизане в Новата вселена. Подаряването е над всичко! Тук не става дума само за жито – то е само част от безсмъртието. Другата част е подаряването на живот.

                Божеството на болестите и лудостите от хапчета, сиропи и пр., особено когато са купени, обясни с примери какво става, когато си купим от модерните шишета с продълговатите „пашкулчета”, в които има прах от ментета или нементета. Нементетата са също ментета, дори и ако вътре има оригинално лечебно вещество. Двойните им черупки, пресовани със щампа, особено когато са от животински произход, ликвидират почти изцяло ползата от съдържанието и носят допълнителни зарази. Но и когато са от растителен, те пак кондензират мощно в себе си демоните на бизнеса и мрежовия маркетинг и от всяка друга сатанинска система на преработки, продаване и купуване. Целта на тия демони е да внушават на жертвите си да се връщат вечер винаги в една и съща къща и да спят в едно легло. Така подсигуряват сондите и кладенците към ада, от които изскачат истинските вредители на човечеството.

       Една друга категория вампири и демони правят точно обратното – карат хората с хлабава психика да влизат в леглата на хора без душа или с много задръстена монада. Те не правят кладенци, а привличат като мощни магнити елементалите на порока от околната атмосфера. Адското невидимо население от дворците, богатите автомобили и квартали, яхтите, скъпите хотели с басейни, барове, джакузита и пр. и от залите за презентации и масова „култура” се засмуква със страшна сила от хлабавите психики, ако влизат в леглата на съмнителни типове. Едни от най-съмнителните типове са нетайните партньори и „законните” съпрузи, които държат жертвата си само в своята паяжина. Думата „партньор” тук също бе употребена условно, понеже в демоничните имитации на съобщества няма партньорство, има само ултиматуми, садизъм и мазохизъм.

      Като говорим за размяна на същества и жилища, имаме предвид, че царят отива в коптора на бедняка и живее там поне по една седмица в месеца  именно с неговите близки, решава конкретно именно техните проблеми. В същото време беднякът живее в двореца с царицата и управлява държавата, издава закони, решава проблеми на народа. В тази обмяна и размяна няма нищо опасно, понеже става дума за същества – души, родени от Бога. Там лъжа, корист, нечист живот, зависимости, изнудвания  и насилие няма.

          Цялата мощ на интервентите е в усилията им да замъглят паметта на съществата с душа за божествения им произход. Те проповядват и стимулират с всички средства продажбите и обмяната на лъжите и  веществата, произведени от самите тях, но истината за самотата, за чистия живот, за обмяната на съществата и размяната на жилищата и близките преследват с огън и меч, с инквизиции, анатеми, клади, психиатрии, войни, епидемии и т.н.

      Като видят, че няма нито един човек на една планета, който да прави усилия за размяна на жилища и същества, божествата на последствията пускат в ход нова световна война. На Бог лъжци, живи трупове, разлагащи се системи не Му трябват.

Както е известно, няма растение, което да не е полезно с нещо. Ето какво се знае за къклицата (че е и противоракова, се потвърди от интернет 3-4 часа след преразказа на лекцията от тази нощ ):

Ползи от къклицата

Къклицата притежава противобактериално и противонасекомно действие. Прилага се при глиститениядиарияболки в стомаха и червата.

Народна медицина с къклица

Нашата народна медицина прилага свежите листа външно за нала-гане върху рани, а също и против хемороиди, циреи и др. Пригот-вете отвара от къклица, като сварите 1 кафена лъжичка от дро-гата за около 5 минути в 600 мл вода. Прецедете течността и при-емайте по 50 мл на ден преди хранене.

Накиснете 1/3 чаена лъжичка счукани семена от къклица в 250 мл ки-пяща вода и оставете сместа за 2 часа на топло място. Прецедете и приемайте по 70 мл вечер преди лягане като сънотворно средство.

Руската народна медицина предлага и друга рецепта с къклица: При-гответе извлек от къклица, като накиснете 1 чаена лъжичка смач-кани семена в 500 мл ракия. Оставете сместа така 14 дни, след кое-то прецедете. Приемат се по 30 мл вечер преди лягане при проблеми със съня, както и като средство против глисти.

Руската народна медицина препоръчва следния мехлем с къклица против акне: Смесете 1 чаена лъжичка семена на прах със 100 г мед, разбъркайте добре и оставете три дни на хладно място. След това нанесете мехлема по засегнатите места

Пресните листа от къклица се налагат локално при хемороиди, циреи и труднозарастващи рани.

Вреди от къклицата:

Къклицата се среща заедно с мака в житните посеви като плевелно растение. Отровното вещество се съдържа в семената. Когато се-мена от къклицата попаднат в концентрирания фураж, предизвик-ват отравяне на всички селскостопански животни. В примес в браш-ното, те му придават синкав цвят, а в състава на хляба, ако при-месът надминава 0.25 - 0.5 % му придават горчив вкус и го правят вреден, като причиняват разстройства на нервната система.

Съдържа сапонини githagin и agrostemmic-киселина. Всички части на растението са известни като отровни и може да доведат до хро-нични или остри, потенциално фатални отравяния, въпреки че тя се използва в народната медицина за лечение на редица болести -  от паразити до рак. Но и обратно – може да предизвика рак на стомаха и пикочния мехур.

 

След тази лекция се изказа с кратко съобщение прокурорът на комисията по кармата на търговците на преработени храни. В частност, показа документален филм от акаша за съдебния процес над умнѝците, които измислиха една от най-отвратителните търговски измами: производството на кутии за бонбони и други подобни с раздалечени щамповани гнезда вътре, където да се слагат по-малко бройки, отколкото предполага големината на кутията. Дяволският им мозък е изчислил каква е изгодата от тая нагла лъжа. Обаче се изказа и адвокатът на подсъдимите: будалата, който си купува такава голяма кутия, боледува по-малко, понеже изяжда по-малко осмъртители...

 

СЪДЪРЖАНИЕ
/