Книга 44

 

 

       1789 18.07.2015 Геноцидът прекъсване на филмите от реклами и подлостта „redirect” в интернет, 16:05 до Р.К., Изпращам текста по-долу само на теб, защото знам, че специално ти си предпазен от последствия, ако го разпространиш широко в интернет - ти знаеш къде и как. Може би е най-добре да се пусне като отделна тема във фейсбука, и то не само на български, за да се нанесе още един съкрушителен удар на черната върхушка изведнъж по много места. Досега по този начин са били ликвидирани безвъзвратно не само основни нейни стратегии и механизми, но и самите им империи. Знанието е сила, а народът - най-мощната стихия. И все пак е по добре да бъде напълно анонимно, за да не стигнат и до теб. За по-интелигентните хора, които се интересуват от психология, по-висока от тази на рекламата и бизнеса, има едно положение, което за тях е много по-важно: психологическият закон "час най-малко". Прекъсването на концентрацията на интервали, по малки от час, нанасят непоправими вреди на ДНК-то и на други чисто човешки структури. Затова се запитваме кои са силите, които произвеждат такива прекъсвания.

     В случая обаче информацията по-долу е предназначена за по-малко интелигентните хора, които се интересуват само от бизнес. Все пак те имат известна степен на интелигентност, за да разберат веднага, че прекъсването на филмите по телевизията за рекламите им  бърка в джоба им фатално. На този етап няма да ти описвам какво се случва в ада пък с програмистите, на които е платено да пренасочват даден сайт към сатанинска реклама (свръхподлостта “redirect”), както и с агентите на ада в интернет-полицията, на които се плаща скъпо и прескъпо да не взимат мерки срещу такива.

 

      Ето странния текст от днес:

 

ПИСМО ОТ ЕДИН ИКОНОМИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОР

            Това пиша само на теб и на още няколко души, чийто бизнес уважавам. С него бих искал да се предпазите от един коварен механизъм на конкурентите ви от едрия бизнес, които нямат сметка да печелите твърде много - всеизвестната система на монополистичните корпорации за регулиране и проваляне на средния и дребния бизнес. Техните прийоми са стотици и хиляди, но в случая ще разкрия една изненадваща за самия мен и моите сътрудници новост, която още се проучва. Първите статистически резултати обаче са крайно впечатляващи.

 

 

Става дума за добре обмислената стратегия да се прекъсват филмите по телевизията с реклами. Кой управлява света, ще познаете по това, че този метод е победил и безспорен в телевизиите по цялата планета. Още в началото на тази идея са възроптали първо психолозите, но мастодонтите на крупния бизнес веднага са заглушили гласа им, даже някои по-упорити учени са загинали при неизяснени обстоятелства. Твърде ефикасно оръжие, за да се изяснява на масите и на некомпетентните и наивни рекламодатели!

Официалната версия за този вид реклами с прекъсване на филмите е, че те печелели купувачи - било чрез пряката информация за продукта, било с подсъзнателна сугестия и скрити кадри. За бизнеса рекламата е библия, а за телевизиите и интернет - основен източник за оцеляване. В телевизиите обаче зрителят е абсолютно безсилен - той трябва с огромна досада да изтърпи минутите за реклама, докато продължи филмът. Тук обаче се намесват някои мощни субективни и обективни закономерности.

Омразата към прекъсването на филма заради реклами внушава подсъзнателно или съзнателно на зрителя  НИКОГА ДА НЕ КУПИ ПРОДУКТИТЕ, които се рекламират. Наблюденията и анкетите констатират и друго: 95% от телезрителите моментално превключват на други канали, като автоматично избягват рекламите и търсят други филми, като след време се връщат на този, който гледат основно. Други остават на друг филм, който им е по-интересен, но и него често не доглеждат, когато бъде прекъснат от реклами. Огромната ненавист на населението по цялата планета към този вид агресивно натрапване на реклами става причина те въобще да не бъдат гледани и осъзнати. По този начин наивните рекламодатели от средния и дребния бизнес губят не само огромно количество потенциални купувачи, но и парите си, дадени напусто за рекламата (а те не са малко).

В някои страни това бе осъзнато от умните хора и те надигнаха глас рекламите да се излъчват в блокове преди и след филма, който да бъде излъчен без прекъсване. За голямо  недоумение на несведущите, тази инициатива бе отрязана от някого категорично на няколко места през десетилетията в не една страна. Крупните производители и търговци, които владеят правителствата и медиите, никога не биха изпуснали този огромен кокал - омразата на стотици милиони зрители към рекламите чрез прекъсване на филмите. Ако би победило логичното и психологично предложение на учените и на осъзнатите производители и търговци рекламите да се излъчват преди и след целия филм, без да го прекъсват, повечето хора ще ги изгледат докрай или от любопитство, или механично, но без такава омраза и без ругатни и псувни. А това ще спечели огромен брой потенциални клиенти. Такова нещо обаче акулите на крупния бизнес никога не могат да си го позволят.

     По понятни причини институтът, който провежда това изследване, както и конкретният анализатор, който издава тази тайна в интернет, се налага да останат анонимни. Десетки сродни институти бяха взривени и хиляди техни сътрудници бяха ликвидирани по най-различни начини през десетилетията, когато разкриваха подобни механизми. Нека дребните и средни рекламодатели си вземат поука; а тия, които се мислят за "едри", да си помислят няма ли още по-едри от тях, които никога не правят фаталната грешка да се пускат техните реклами с прекъсване на филмите по телевизията. Не са чак толкова глупави.

     А за углавното престъпление „пренасочване” на сайтовете в интернет към сатанински реклами за бизнес, игри и порно, в момента се изработва закон на световно ниво, който предвижда високи глоби, затвор и изземване на печалбите и имуществото.

 

СЪДЪРЖАНИЕ
/