Книга 44

 

 

1720  05.03.2015 Пак за видението на Р. с боровете от „Бог говори с Н.” 15:32, от Р.Л. Сигурно си прав. Още помня усещането - беше на волност, дойде ми в съня първо като усещане, после визия - сякаш някъде отгоре видях върховете на огромни борове и сини простори наоколо. Винаги съм се прекланяла пред планината, макар, че рядко съм имала възможността да общувам с нея. Пък и този ми живот мина в прекрасно общуване с морето. После долетяха думите за теб. Насън ми мина, че ще ги забравя до сутринта, но не - и на сутринта си бяха там в някакво специално кътче и чакаха да ги запиша. Не че са нещо особено, но посланието ми се видя важно и затова ти го споделих. Тази нощ пък за втори път  ми се яви Кутхуми. Първият път го видях само като глава. Беше през лятото и ти писах за това. Сега ми се яви в цял ръст. В бяла дреха, стъпил на някакъв хълм. Гледаше ме с обич, беше усмихнат. Жалко че продължи кратко. Усещането беше на топлота, сърдечност.

 

 1721  05.03.2015 Внимавай духовете да не те запратят в някоя IX глуха. 17:15 до Р.Л. Чрез това твое видение или усещане, може би Бог наистина ме насочва в момента към високо място сред борове някъде на Рила или в Родопите. Остава да се намери такава празна къща без съседи и кучета наблизо, защото тук има над 10 кучета от най-различни размери и породи и лаенето им и локвите им с урина са неописуеми. Тук е също като разказа на Радичков "Кучетата на другите народи": имало такива, които са като копа сено и не знаеш от коя страна е муцуната или задницата им; имало и толкова дребни, че гледаш: някой влачи каишка и краят на каишката лае... Не знам обаче как може да няма и мишки и плъхове и любопитни бабички по пейки и прозорци, понеже такива си имам и в Стоби, и в Бели Искър. Тук мишките прекъснаха два важни кабела за интернет. Сякаш нарочно: единият е оптичен, другия е силовият - не знам как не я е убил...! Сега ти пиша с една чужда флашка, докато не са я изяли.... Понеже продупчиха и едно протмоне и една раница, а голямото наводнение тук се получи поради една изгризана тръба от най-твърдите... Държа досега две електронни устройства против гризачи - но нула резултат. Днес сложих едно ново за 150 лева с чудовищни параметри, да видим дали ще ги прогони. Д. не даваше да го включвам заради детето. Така че, дали да не почна да търся обяви за стопанисване на високопланински изолиран имот?...  Е, да има ток, за да взема и мишегона там... Не знам защо имам съпротива към Добростан, въпреки уникалността му.

       Но може и генерално да греша. Един Най-Важен-Човек някога ми бе казал: "Внимавай духовете да не те запратят в някоя девета глуха, защото имаш тоя навик от вековете. Нашата работа е сред хората". Аз пък си се оправдавам, че съм бил в калабълъка 72 години и вече ми се пада това, което индийците задължително правят след 56 год. възраст или поне след пенсиониране - бягат в Хималаите...  То пък и "калабълъка" не се интересува особено от писанията ни, защото не си променя живота, а и самите писания може да не са читави. Така че - имам чистата съвест да си отдъхна... 

 

1722 05.03.2015  19:06 от В.Л. по повод на изпратеното осияние „ЦИНТРИЛ, УРНÒЛ И ХОЛÒН от 23.VІІІ.140(2004): - Леле, леле, леле, леле, леле, леле! Егати осиянието!!! Счупи ми главата с него, потроши ме! В него е казано всичко! Да ти кажа, първо прочетох последния ти имейл с друго осияние, но като отворих това, в него има тотален отговор на всичките ми въпроси.

 

1723  06.03.2015 Кога и как ни освобождават от карма. Висока еволюция. Нали е казано, че ако има карма, тя е платена, когато другият ни освободи. Ако не е карма, е еволюция: някой е разбрал, че постоянно присъствие повече от седмица нагнетява чувство за нещастие.

СЪДЪРЖАНИЕ
/