Книга 43

 

 

       1589  17.08.2014 Ето как се живее в изкупената вселена! От Ж.Р. Извини ме, но аз си продължавам диалога...:) Пиша от Сараево, на телефона, затова е малко телеграфно. Много неща видях и усетих тия дни, и в отговор на търсенето имам идея за нов финал на филма. След съществуващия финал следва нова сцена: близък - тя отваря очи стресната; на дивана в хола си е. Пред телевизора, с дистанционно в ръка. Звъни се на вратата. Това я е събудило, т.е. всичко е било сън. Тя скача да отвори. Влиза Петър. Тя е толкова щастлива и благодарна! "Закъсня! Но нищо, сигурно си имаш много работа. Как си? Имаме страхотна вечеря, ей сега само ме изчакай да нарежа и салатата, докато ти се освежиш - и заповядай... Много се радвам че си тук!" - сцената уж е същата, като в началото на филма, но и не е, транформацията в нея се е извършила насън, тя е започнала да внимава за другите, без да и се налага да мине през това страдание наяве. Само насън... Урокът е усвоен. Ето как се живее в изкупената вселена!... Какво мислиш?

 

1590  19.08.2014 За„Пшеницата – маскираният убиец” – книга от У.Дейвис. До С.Р. Ето това може да е началото на спасението!  (Приложен е файлът на книгата „Пшеницата – маскираният убиец” от Уилиам Дейвис)

 

1591  20.08.2014 Щом си решила да не правиш повече компромиси. Ти заслужаваш в живота най-най-хубавото - и щом си решила да не правиш повече компромиси, то ще дойде непременно! 

 

СЪДЪРЖАНИЕ
/