Книга 42

 

 

1472  28.06.2014 Кои лични астробеседи от Учителя са „брилян-тни”?16:55:02 до З.Р. Здравей, Душа Божия! Изпращам ти твоята лична брилянтна коронна астробеседа от Учителя! Това е неделната беседа "Божественото право",  изнесена от Него НА ЖИВО само осем часа и 35 минути,  след като си се родила! Как не съм го направил досега!  Сега да те поздравя: ти си от Великите Ветерани. Би трябвало и аз, защото сме живели на земята, когато Учителят е бил телесно още тук. Коронните лични беседи на всички са по Слънцето в небомига им,  съвпадащи с дължината на Слънцето на определени беседи. ОБАЧЕ БРИЛЯНТНИ СА ТИЯ НА РОДЕНИТЕ ПРЕДИ 27 ДЕКЕМВРИ 1944 г. Затова тяхната сила - на беседите им - е огромна. Не за всички, а само по системата на беинсастрията  -  за душите с беинсанска монада, защото са от Ятото на Учителя. Вярвам ние с теб да сме от тях. Не се обезкуражавай, ако в тая твоя важна беседа не откриеш веднага очакваните фундаментални ключове за живота ти. При всички случаи има, обаче трябва да ги търсим заедно. Освен това, повече ключове може да се намерят в околните 20-ина беседи от двете страни на точната дължина на Слънцето. Ти си мощен дух и любимец на „Шефа”,  така че орбисът при теб трябва да е по-голям (за теб да важат повече беседи). Освен това,  както вече знаем, не винаги най-близката по зодиакална дължина беседа е нашата първа коронна. Знаем, че по-напредналите души не влизат веднага в тялото при първото вдишване. Влиза само част от тях, а по-висшите им тела влизат по-късно. Ако се установи кога (или ако се даде), правят се небомигове именно на тия новораждания. Освен това, ти си Дете Божие, понеже не си израснала при обикновени обстоятелства и даже за датата ти на раждане имаше проблеми. На такива не се прави хороскоп,  а само небомиг; при това, не задължително.

            Понеже нямам търпение да ти я пратя,  правя го сега,  а още днес ще ти съобщя и изпратя и другите твои астробеседи,  поне няколко. На първо четене, открих веднага едно много точно попадение за тебе - и даже се посмях... То е още в цитатите от Библията в началото, а ти го демонстрира някога пред очите ни "перфектно", когато ти слагаха сачаците на покрива: "...да не престои у тебе заплатата на надничаря ти през нощта до сутринта". (Б. наистина накара майсторите да дойдат да им плати на другия ден, въпреки че имаше парите...)[1]

 

[1] В случая това бе само една нощ, но тия, които задържат заплатите и хонорарите на хората с месеци и ги превъртат в банките, за да им взе-мат лихвата, имат много тежка карма. 

 

       Изпращам ти и твойта лична коронна първа беседа  -  тази, която съвпада напълно с точност до дъгова минута с положението на Слънцето ти  -  беседата "Глас от града". Не съм я чел и редактирал,  така че карай на автопилот.

       Изненада!... Ти си един абсолютен уникум по "многотия" на брилянтни беседи  -  произнесени на живо от Учителя в деня на нечие раждане на земята. Току-що открих,  че тази за правдата е всъщност втората ти брилянтна беседа по дата на раждане,  тъй като е от 10 ч. сутринта, а ти си раждана само три чàса и нещо преди да произнесе Той УТРИННАТА НЕДЕЛНА БЕСЕДА "КАЧЕСТВА НА ЛЮБОВТА" в 5 ч. сутринта, на 7 май 1939 г.! Направо ще те боготворим от сега нататък!... Става вече съвсем ясно защо е огромен шанс човек да се върти около тебе и да пребивава в сянката ти, както е казано в осиянието ти!... Но нея ще ти изпратя със следващия имейл, понеже вече пламтя от нетърпение да ти изпратя откритото досега! 

 

СЪДЪРЖАНИЕ
/